LVIS-palvelut tarpeidesi mukaan Kirkkonummella ja Uudellamaalla

Yhteystiedot

Rakennus & LVI Ehrnsten Oy tarjoaa LVIS-palvelut tarpeidesi mukaan Kirkkonummella, Siuntiossa, Espoossa sekä muun Uudenmaan alueella.

 

Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä! Meiltä voit tilata myös rakennuspalvelut ja leikkipaikkojen tarkastukset. 

Palvelemme vuosien ammattitaidolla

Osaava henkilökuntamme hoitaa LVIS-asennukset, viemärikuvaukset ja tarvikemyynnin vuosien ammattitaidolla. Erikoislaitteistomme avulla pystymme toteuttamaan viemärikuvaukset putkien kuntoarviota varten. Kauttamme on saatavilla myös IV- ja KVV-valvoja työnjohtotehtäviin.

 

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • kaikki LVIS-alan asennus-, korjaus- ja huoltotyöt

  • kiinteistöjen putkisaneeraukset

  • LVI-urakat

  • kaukolämpöpakettien asennus-, korjaus- ja huoltotyöt

  • LVIS-asennus

  • LVIS-tarvikemyynti

  • putkistojen jäädytykset

  • viemärikuvaukset

  • IV- ja KVV-valvoja ja -työnjohto

Sujuvaa työskentelyä kaikissa kohteissa, Rakennus & LVI Ehrnsten Oy, Kirkkonummi

Sujuvaa työskentelyä kaikissa kohteissa

Olipa kyseessä uuden rakennuksen LVIS-asennus tai vanhan kiinteistön putkiston uudistaminen, henkilökuntamme varmistaa, että projekti toteutuu sujuvasti ja ammattitaidolla.

Nykyaikainen kalusto, Rakennus & LVI Ehrnsten Oy, Kirkkonummi

Nykyaikainen kalusto 

Erikoislaitteemme mahdollistavat tarkan viemärikuvauksen, jonka avulla voimme arvioida putkistojen kunnon ja suunnitella niiden kunnossapitotoimet hyvissä ajoin. 

Palvelemme vaativissakin olosuhteissa, Rakennus & LVI Ehrnsten Oy, Kirkkonummi

Palvelemme vaativissakin olosuhteissa

Vedeneristeiden asennustyössä ulottuvuutemme yltää jopa 2500 millimetriin asti. Tarjoamme myös vesiputkien sulatusta vaikeissa pakkasolosuhteissa. 

Asiakaslähtöistä ja varmaa palvelua

Lähes 30 vuoden työkokemuksemme LVIS- ja rakennusalalta mahdollistaa meille ainutlaatuisen kyvyn tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia palveluita, jotka vastaavat heidän monipuolisia tarpeitansa.

 

Ymmärrämme, että jokainen projekti on erilainen. Siksi haluamme tarjota räätälöityä palvelua ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat kaiken viemärikuvauksista asennuksiin ja tarvikemyyntiin. Nykyaikainen laitteistomme takaa, että viemärikuvauksemme ovat tarkkoja ja luotettavia, antaen asiakkaillemme selkeän kuvan putkistojen kunnosta.

Kun valitset meidät, sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista tai epäselvistä hinta-arvioista, koska annamme aina kiinteähintaisen tarjouksen. Pidämme myös huolen siitä, että työmme täyttää alan tiukimmatkin laatuvaatimukset.

 

Palvelumme ei pääty asennukseen – me Rakennus & LVI Ehrnstenissa haluamme varmistaa, että järjestelmät toimivat täydellisesti asennuksen jälkeenkin. Tarjoamamme IV- ja KVV-valvojapalvelut varmistavat, että kaikki on kohdillaan ja sujuu suunnitellusti. Asiakastyytyväisyys on aina etusijalla kaikessa, mitä teemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä Rakennus & LVI Ehrnsteniin ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjousta! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. 

 

Meille voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystietoihin